Selamanya Harimau Malaya: Malaysia VS Bahrain

Assalamualaikum
Semalam aku bertandang lagi ke Stadium Nasional Bukit Jalil untuk perlawanan kelayakan Olimpik London 2012 antara Harimau Malaya dan Bahrain.Seawal pukul 1 petang aku dah sampai dekat stadium sebab tak beli tiket lagi.Lepas beli tiket terus naik train pergi ke KLCC. Berjalan ramai-ramai dengan berjersi Malaysia, mafla dan jugak aksesori.



Semua orang nampak pelik tengok kitorang. Siap ada Mat Indon dekat Taman KLCC tu nak ambik gambar lagi. Tepat pukul 6 gerak baik naik train pergi Bukit Jalil.Dalam train penuh orang berjersi Malaysia kuning hitam dan merah biru.

Suasana dekat dalam stadium memang bising dengan bunyik airhorn. Sampai ada banner yang dibuat oleh Ultras Malaya di arak di tempat duduk bawah supaya penonton tidak menggunakan airhorn semasa perlawanan berlangsung.Tapi masih ada jugak yang bunyikkan. Lebih baik bersorak guna mulut.




Kalau tak boleh sokong time seri or kalah, jangan sokong time mereka menang 






BILL SHANKLY. "If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win



14 comments :

Cikya said...

semangatnya Wan....
masa lawan bola semalam,
ada kerja kena buat.. :D
update pom ikut fesbuk..

yang duk mencerca, depa tak rasa...
takde empati.. :)
ini realiti

Nazifa said...

hahaha...what a small world...
sy pn snap gambar u all smlm kt klcc.
teruja tgk anak muda semangat harimau malaya :)

hazwan said...

post laaa gambar tuu nazifa

KinosKoko said...

seronok laaaa dpt g tengok...jeles2

wak gelas said...

wak dh lama X nengok bola yeee... eeeE wak dh datang ni nak komen komennnnn....

Anonymous said...

nafiza! post! nk ngk! hehe

HazwanDotCom said...

@Cikya:
tak tau lah nak cakap macam mana cikya.nanti kang ada orang cakap menyokong ni ada macam-macam cara... cerca team tu salah satu cara nak bagi kesedaran dekat team.agaknya la kot

HazwanDotCom said...

@Nazifa:
yeke haha..nak tengok gambar :P

HazwanDotCom said...

@KinosKoko:
baru berkesempatan.selama ni tengok dekat TV je..

HazwanDotCom said...

@wak gelas:
tengok live ada kelemahan wak.tak boleh tengok replay hahaha

APAN said...

baru aku baca entri ko ni...tengok x update2 pun.tu pasal mls nak masuk.haha...

dayu_myself said...

hang tak ajak aq pun naaa...
hahahhaa....
aku nak pergi tapi tak de kawan,sedih betul....best gila kan dapat tengok Live...
fuhhh....

L said...

ghuhu.. semngat dia... Malaysia di hati..=)

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

czueka zulaikha said...

lama dah tak datang sini :)
hee..dpt tgk ta nazmi faiz mansor :P hehe