I'm back In Action

Assalamualaikum semua.
Yeah! Finally dapat jugak aku kembali ke alam maya ni.Rindu aku nak balas-balas komen dengan blogwalking dekat blog korang semua.Before ni aktiviti online aku agak terhad sebab rumah sewa baru ni tak ada internet.Kalau aku online pun dekat fakulti or merempat dekat rumah member.So masa nak balas komen and blogwalking tu agak limited sikit.

Tapi sekarang tak ada hal.Pagi tadi alhamdulillah kontraktor TM dah pasang Unifi dekat rumah sewa ni.Lepas ni tak payah aku susah-susah masuk dalam fakulti sampai tengah malam semata-mata nak online cari maklumat untuk research project dengan design project.Boleh update blog, balas blogwalking korang dan lain-lain lagi.



Superb la seh Unifi neh.Bukak video youtube tak ada buffering langsung.Macam tengok TV pulak. Aku sebenarnya bukan kaki download sangat.Janji dapat update blog, bukak facebook, bukak twitter cukup lah.Aku penah buat post pasal Unifi dekat entri Mari Bertukar Ke Internet Berkelajuan Tinggi. So, aku cadangkan kalau tempat korang dah ada coverage Unifi jangan tunggu lama-lama terus pasang untuk kepuasan maksimum.Memang cool owh!!!

Adios Amigos!!


10 comments :

yad'z said...

welcome back!! rindu wan. hahahahaha

dayu_myself said...

waaaahhhh...
besnye pakai unifi...
ramai gila skang stdent duk luar psng unifi kan..
bleh la berblogging smpi lbam psni kan..ngeeee
slmt kmbli brblogging naaa...^^

cik_paan said...

unifi?? tengok harga pun rasa nak pengsan

selamat ber-blog lagi ^^

zikeryhassan said...

Harga dia pun boleh tahan gak.

cindhadahniea said...

welcome back wan! heee

unifi? hurmm macam best jek..

~hepi blogging okeyh!

FariehanIbrahim [LBC] said...

skrg streamyx pom da lmbt.. =.='

untung lar dpt guna Unifi :P

APAN said...

buat masa ni aku guna broadbnd je la dulu...bulanan unifi tu agak tinggi.x berbaloi lak nanti nak layan sorang.tpi cam brdbnd aku skang ni pun awal2 bulan lagi da naik 1 gb dia punya bndwidth...

khayla fadwah said...

oh, ptotla...
dah boleh back to basic la ni..huhu~
waaa..blog ad problem..xbleh nk post new entry..

hawiz said...

welkam bek!!.

Anonymous said...

Pergh. Terbaik la.
Bagi aku memang Unifi Mahal, tp tgk package ditawarkan, dpt Internet Highspeed, Online HDTV (IPTV) dgn free Telephone (blh call free ke mana2 telephone rumah seluruh malaysia), bagi aku berbaloi2.

Sape2 yg dkt kampung ade telephone fixed line, blh la gayut dgn mak abah 24jam (atau dgn awek korang). Ahahaha.