Lagi-Lagi Bola: Rooney Pun Puji Mamat Pakai Baju Manchester United

Assalamualaikum  dan selamat petang
Mesti ramai yang dah tahu pasal video sorang mamat ni yang kena bukak jersi Manchester United time tengok Liverpool punya training hari tu.Kalau sesiapa yang tak tengok lagi boleh tengok dekat video ni.Nampak sangat fanatik-fanatik Liverpool ni tak puas hati lagi dengan Manchester United sejak-sejak rekod menang BPL dah kena potong.






Then tengok pulak apa kata Wayne Rooney dalam Twitter dia



Hazwan:Banyak pulak entri bola minggu ni


35 comments :

Far8 budak baik said...

ahahahaha ehh rooney ckp gitu lakk.
kelaka pulak aku rase..
hahahaha..
legend betol lah lad tuuu =)
perghhhh

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

hahaaha. sanggup tanak pakai baju liverpool, trus pakai baju kuning XD

APAN said...

haha...bagus rooney...kasi semangat sket pada bro tu.kesian ma...

shida'R said...

mcm rooney tu tahu je pe blaku hahaa ^_^

Wanie said...

huhu..malu kot..jahat gile dorang ni..

eh rooney pun tau eh pasal ni..
femes budak tu..

Elie Lily said...

hahhaha..mmg legend abis! :D

Miss Y and Her World said...

adehhh. tak habis-habis lagi ke pasal kes ni? nampak gayanya, budak tu yang jadi legend ada lah. hahaha ;)

Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit
Kau Jantung Hati

Roti Telur said...

patutnya pegi pakai jc masia bukan jc mu/liverpool ..tanah tumpahnya darahku..

Khairil said...

budak tu memang berani...hahaha

delarocha said...

mmg hardcore fan tu, selamba dek je dia

Adam Roslan said...

Berani kerana benar.

najihah sahami said...

haha..lepas ni pakai pagoda je semua. senang. hehhe

i am S!L4H.. said...

bdk tu sebenonye yg pemes. haha

Fathiah Hamim said...

hamek kau! legend okay!

aleen aiden said...

ha3,yg ini memang klakar juga sbenarnye.adeh..mcm2!

laskar pelangi said...

ter-BERANI lebih la budak tu =D

HAZWAN17 said...

@Far8 budak baik:
legend tu..jarang orang berani buat macam tu tau hahaha

HAZWAN17 said...

@aNdi.Hanin::حنين نظوره:
once united always united hahaha..jangan jadi lalang

HAZWAN17 said...

@APAN:
betul sokongan moral amat penting time-time ditimpa kemaluan sebegitu hahaha

HAZWAN17 said...

@Wanie:
mestilah dah tau dia tengok video dekat youtube kot ahahah

HAZWAN17 said...

@Elie Lily:
legend of the legend..hahaha

HAZWAN17 said...

@Miss Y and Her World:
belum habis lagi..dah jadi isu international hahaha

HAZWAN17 said...

@Roti Telur:
time ni training liverpool..tapi time match pun ramai gak pakai baju liverpool..biar je la..

HAZWAN17 said...

@Khairil:
berani gila..nasib baek tak kena pukul hahaha

HAZWAN17 said...

@delarocha:
sebab tu rooney kata dia legend...

HAZWAN17 said...

@Adam Roslan:
apa salahnya kan nak pakai hahaha

HAZWAN17 said...

@najihah sahami:
tak payah pakai baju tunjuk 6 packs haha

HAZWAN17 said...

@i am S!L4H..:
tau takpe siap ada page dekat facebook lagi..dah beribu-ribu orang like

HAZWAN17 said...

@Fathiah Hamim:
hahaha legend kan mamat ni

HAZWAN17 said...

@aleen aiden:
tau xpe pelik2 je fan-fan dekat malaysia ni hahaha

HAZWAN17 said...

@laskar pelangi:
untung la berani siap dapat puji dari rooney lagi

Cikya said...

kena pakai kuning..haha.. :D
dan rooney alert pasal ni..

SENORITA ZATY said...

waahh kite skunk lew bangga , sbb malaysia dah byak peningkatan

HAZWAN17 said...

@Cikya:
tu la pasal..siap dapat perhatian rooney lagi..sebab mamat tu pakai baju tulis nama dia

HAZWAN17 said...

@SENORITA ZATY:
memang pun..peningkatan yang ketara..mintak-mintak dorang menang lawan singapore nanti