Video Pilihan Maharaja Lawak Minggu Ke-7

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Lambat pulak update pasal video Maharaja Lawak minggu ni.Lagipun, company Astro dah claim copyright untuk video-video Maharaja Lawak dekat Youtube.Kebanyakan video telah pun diremove termasuklah video-video dalam blog Hazwan.Com ni.Walaupun banyak video kena remove, pengupload tegar video Maharaja Lawak dekat Youtube still upload video untuk persembahan minggu ke-7.Tapi tak taulah berapa lama tahan dekat Youtube tu.Kalau ada rezeki dapatlah tengok.Kalau dah tak ada, pandai-pandailah cari link-link download.So tema untuk persembahan minggu ke-7 ialah silent comedy.So top 3 untuk minggu ni ialah Jambu, Sepah dan Jozan.


 
Hazwan:Akhirnya Amir terkeluar jugak minggu ni.Tapi minggu depan ada undi masuk Maharaja Lawak pulak.Nantikan peserta mana yang akan kembali dalam Maharaja Lawak minggu depan.


17 comments :

laskar pelangi said...

Pelangi suka jambu , jozan ngan sepah. memang terbaik ahhh dia org malam tu =D

amir xlawak langsg malam tu
Heeeee~

jambu memang muka legend tp hati cute ahhhh dngan baju seksa mata tu =D

♥misz nana♥ said...

jambu best :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alah astro itupun nak berkira kan?? dah untung banyak pun nak kedekut..
TERKINI : HIDUP KAU TAK BEST SEBAB TU KAU TAK CERITA
TERKINI : GAMBAR KUCING DI KAFANKAN SEBELUM DI TANAM
TERKINI : HARUS MENGUMPAT KALAU..

Mohd Ridhuan said...

bende bile dah femes...
sume nk berkira...
hahhahah

ShashaCatering said...

Raja lawak? Hmm... sumer orang suka ;)

Yang Cair said...

jozan mmg terbaik! hehe
jom komen post sy..hehe

zikeryhassan said...

tiga2 kumpulan tu mmg terbaik. terutama jambu. tak pernah mengecewakan

░♥si lampu neon♥░ said...

jambu tetap number 1...

HAZWAN17 said...

@laskar pelangi:
tu la pasal..setakat ni yang konsisten setiap minggu jambu dengan sepah..amir?im sorry

HAZWAN17 said...

@♥misz nana♥:
memang terbaik dari ladang jambu hehe

HAZWAN17 said...

@THE LEKAT LEKIT STORY:
tu la pasal...dah banyak untung dari undian sms penonton

HAZWAN17 said...

@Mohd Ridhuan:
biasala tu..peluang nak buat duit... maksimumkan keuntungan tanpa belas kasihan hehe

HAZWAN17 said...

@ShashaCatering:
rancangan kegemaran ramai sekarang ni..tapi tak tau la af9 boleh lawan ke tak

HAZWAN17 said...

@Yang Cair:
jozan minggu ke-7 boleh la tahan best..siap buat magic lagi

HAZWAN17 said...

@zikeryhassan:
yup jambu memang konsisten setiap minggu...

HAZWAN17 said...

@░♥si lampu neon♥░:
undi jangan tak undi..jambu memang best..muka legend hati cute

Carlos Seira said...

pelik la, lawak jambu aku langsung tak masuk, meremang bulu roma.. harap harap menang nnt jozan @ sepah.. trully comedian, not clown.
peace hazwan!! (tumpang traffic)