T-Shirt Geng Blogger Crew Untuk Dimiliki

Assalamualaikum dan salam sejahtera 
Bila dah ada komuniti blogger dekat facebook tak sah kalau tak ada t-shirt rasmi kan?So pihak Page Geng Blogger! di facebook atau blog rasmi mereka BloggerCrew akan mengeluarkan t-shirt rasmi mereka untuk geng-geng blogger yang berminat.Harga yang ditawarkan sangat murah dan berpatutan iaitu RM25 termasuk kos penghantaran.Design t-shirt tersebut adalah seperti di bawah.Cantik kan?Apa tunggu lagi jom order.Untuk maklumat lanjut boleh rujuk DISINI.
Hazwan: Bro Ben Ashaari pun promote t-shirt ni dekat blog dia.Tak percaya?Tengok Sini

27 comments :

Syuxer said...

cantik..:)..

Wanie said...

beli ke wan?

peep said...

xde duit a nk beli.. :(

Opah Kentang said...

saiz opah ade tak? keke

HAZWAN17 said...

@Syuxer:
memang cantik :)
kalau berminat nak beli boleh tengok dekat blog bloggercrew

HAZWAN17 said...

@Wanie:
tolong promote haha

HAZWAN17 said...

@peep:
takpela..next time kalau ade lagi komuniti blogger buat baju boleh beli

HAZWAN17 said...

@Opah Kentang:
ada rasanya saiz dari xs-xxxl

decrewz said...

Smart gak ek.. Kain dia cemna, kain biasa ke cotton?

cucu umie said...

wah smart2..i like it..nak juga satu..boleh bt tyang2..hehe

Cik Jannah said...

haa.. nak jugak!

Cik Jannah said...

haa.. nak jugak!

fadh leyanie said...

mari order ramai2...

mj said...

cantik baju nie.. teringin nak 1

NURUL NADIAH MAMAT said...

nice design.... :)

░♥si lampu neon♥░ said...

ko beli ke wan ?

perondajaketbiru74 said...

menarik ni nanti nak order ler

HAZWAN17 said...

@decrewz:
kain cotton rasanya...

HAZWAN17 said...

@cucu umie:
haha.boleh je wat tayang2...

HAZWAN17 said...

@Cik Jannah:
cepat-cepat order sebelum terlambat

HAZWAN17 said...

@fadh leyanie:
order jangan tak order.....

HAZWAN17 said...

@mj:
sambarlah satu..harga pun murah...

HAZWAN17 said...

@NURUL NADIAH MAMAT:
memang nice pun nad...

HAZWAN17 said...

@░♥si lampu neon♥░:
insyaallah sambar satu.....

HAZWAN17 said...

@perondajaketbiru74:
cepat-cepat order sebelum tempahan ditutup

i am S!L4H.. said...

ni kalo gathering semue pakai baju camni msti cambest kan? ngeee

HAZWAN17 said...

@i am S!L4H..:
tu la pasal..hehe tapi tak penah lagi join gathering..silah penah?