Gambar Pernikahan Salih Yaacob & Samihah Sheikh Ali

 Assalamualaikum dan salam sejahtera
Wah memang mantap Abang Salih Yaacob kita ni.Hari ni beliau telah berjaya mencukupkan kuota isteri yang keempat selepas selamat diijabkabulkan dengan gadis bernama Emi.Aku rasa lepas ni aku nak tanya tips nak pikat perempuan lah dekat abang Salih Yaacob ni.Agak-agak dia ada facebook tak?Boleh tahan comel lah isteri dia yang keempat ni.Muda pulak tu.Terbaiklah bang.Memang pandai abang pilih calon isteri.Jom kita tengok gambar-gambar semasa majlis akad nikah mereka petang tadi.






 Credit: Sinar.FM

42 comments :

zikeryhassan said...

jom kita tanya tips berbini 4

cucu umie said...

memang cantiktapi xsilap ayie bini sia yg lagi 3orng xdtng..huhu

RedVixen said...

terbaek :D

dya adriza said...

hmm.. plek gk cmne la leh sangkut. huhu da jodoh..

adwafarahin said...

gila steady 4 org dah :P

NURUL NADIAH MAMAT said...

berlaku adil adalah kunci poligami....

gadis kepastian said...

pehhh

Projek: ImranIrsyad said...

hebat pak saleh,,,,

SyAE SyEa said...

stylo n kne bijak lah..

*mintak tips jgn ta mintak..haha :D

Opah Kentang said...

terbaik la SY...
lepas nie hazwan nak ikot jejak langkah sy jugak ke??hehehe:P

KinosKoko said...

terbaik la bro salih..heeee

Cik Itam said...

ahahah....smua istei dy cantik2 kan...suka tgk=_)

fadwa daud said...

skang kbnyakan llaki nak follow salih yaacob ni..hahaha..xpe,yg penting mesti adil dan berkemampuan ok..

APAN said...

mmg hebat beliau...harap2 berkekalan dan adil kpd mereka2.huhu...

Syuxer said...

aku just mampu cakap bila plak giliran aku nak kawen neh hehe..

semoga bro salleh adil ngan isteri2 4 orang tuh..tinggi gak ilmu bro salleh tuh..bukan senang nak poligami dalam dunia korup ni..

TenangSudey said...

moga terus bahagia dan dirahmati.. amiin

SENORITA ZATY said...

xsala lelaki kahwin 4 dalam alquran pon ade ckp

apik pehe said...

comel2..umor baper ek bini dia tu?

hawiz said...

wow..bini2...yeayyy.....

nuriz said...

muda rumaja isteri dia yeee

Kakkoii said...

apa ilmu la yang dia ada tu...

HAZWAN17 said...

@zikeryhassan:
tanya jangan tak tanya..nanti boleh share dalam blog wat entri

HAZWAN17 said...

@cucu umie:
haah memang tak datang time ni..tp dia kata nak hbercuti ramai-ramai tak tau la

HAZWAN17 said...

@RedVixen:
terbaik kan..pandai die pilih

HAZWAN17 said...

@dya adriza:
kalau dah jodoh takkan lari ke mana

HAZWAN17 said...

@adwafarahin:
masih steady lagi abang salih hehe

HAZWAN17 said...

@NURUL NADIAH MAMAT:
betul tu yang penting adil dan saksama

HAZWAN17 said...

@gadis kepastian:
kenape kejut ke hahaha

HAZWAN17 said...

@Projek: ImranIrsyad:
memang hebat sampai 4 hehe

HAZWAN17 said...

@SyAE SyEa:
kene add facebook die dlu hahaha

HAZWAN17 said...

@Opah Kentang:
tak kot satu je cukup la haha

HAZWAN17 said...

@KinosKoko:
memang terbaik nana..hehe

HAZWAN17 said...

@Cik Itam:
betul-betul yang last ni lagi cun

HAZWAN17 said...

@fadwa daud:
dah jadi mentor salih yaacob ni bab poligami haha

HAZWAN17 said...

@APAN:
betul tu semoga berkekalan sehingga akhir hayat

HAZWAN17 said...

@Syuxer:
cepat-cepat cari calon bro haha

HAZWAN17 said...

@TenangSudey:
insyaAllah, mudah-mudahan

HAZWAN17 said...

@SENORITA ZATY:
janji pandai berlaku adil :)

HAZWAN17 said...

@apik pehe:
baru 20 lebih macam tu..tak ingat pulak.ari tu ade dalam paper

HAZWAN17 said...

@hawiz:
awat bro tak sabar nak berbini jugak ke

HAZWAN17 said...

@nuriz:
memang muda lagi isteri beliau

HAZWAN17 said...

@Kakkoii:
kalau ngak cukup ilmu di dada ngak sampe berbini 4 hehe