Adegan Yang Tak Ingin Kita Lihat ( Download Movie)

Mood:Happy.
Aktiviti: Bukak forum Syok.Org
Monolog Dalaman: Wah, ada movie terbaru!Hantu Kak Limah Balik Rumah.Orang kata cerita ni best.Kelakar pulak tu.Wajib download ni.Boleh layan gelak lepas ni.


Mood: Bertambah Happy
Monolog Dalaman: Cepatlah sket habis download.Tak sabar nak tengok cerita Hantu Kak Limah ni. Nak tengok watang tak berapa nak mampu.Download free je la.


Suddenly, kipas bilik bertambah perlahan. Bunyi speaker tidak lagi kedengaran. Alamak karen tak ade, 'Your Internet Was Disconnected'.Damn lagi 3% nak habis download movie ni.



Situasi: Kipas kembali berpusing tapi nak sambung download tak boleh.Kena start dari awal balik.
Mood: Sentap

Hazwan: Sabar itu sebahagian daripada iman.Ilustrasi di atas hasil contengan seorang insan yang mahu indentitinya dirahsiakan.

50 comments :

Rose said...

ahahaa.. sabo je la..

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

itu namanya tanak bg tengok free hahahah

dya adriza said...

haha selalu kena. so lepas tu kalau nk donlod, donlod kat lappy je.

sarah abadan said...

haahaaha padan muke ko!!! XD

SyAE SyEa said...

sbr jee laa yee..
ta pe..usaha tgga kjayan..
chaiyok!
troskn download..haha:)

KUREKURE COMEL said...

hahaha...lain kali pkai unifi...baru laju....kihkihkih

Cik Itam said...

sabo je lh.. penah alami situasi y sme jugak..

KinosKoko said...

haha..lenkali jgn download..tunggu member je yg downloadkan..hehe

R-tul said...

nk gelak .. hahahahha ;-)

SaF_FreNsiCk said...

memang adegan yang tak ingin kita lihat
dah banyak kali kena,

khayla fadwah said...

HKLBR..best2...
enjet2 semutt....haha~

::nuRuLaDHar:: said...

muahahahaaa.. malang xde bau tu..kih3

shida saje said...

hhehee..rahsia la sgt =P

actually cite hantu kak limah sis da tgk,and dari 5 star sis bg 3 star je nak taw jom tgk..

i am S!L4H.. said...

senior ke lukih? ngeee

FATIN SYAFIQA said...

hahaha. mmg tension la kalau jd mcm tu

y-A-n-A said...

hahaha.. sabar jelh kan.. fuh fuh.. harap2 xkena macam tu.. :DD

Faiz Syazwan said...

sabo jela (dengan nada azman bulat - hantu kak limah)..haha..

Yanie J said...

hahaha..sabaq2 :P
dlu masa gna streamyx time line xok,mmg kna cmtu..skunk da gna bb mmg xnah download movie..sah2 xlepas..huhu..

amry said...

huhuhu...AKU jarang download movie. tapi aku tahu apa perasaan kalau jadi macam tu. hehe...sabor jer laaa....
lawo lukisan...pandai pelukis tu erk?hehe

yana zuera said...

adeh, sangat menguji kesabran. ;p

btw, comel je katun2 tu. hehe

shearasol said...

Haha...hantu kak limah tak mo balik rumah la tu...

Sabaq na..

nap.s.ter said...

bahahahaha.typo.indentiti?

HAZWAN17 said...

@Rose:
tu la pasal...sabo je la kena download balik dari awal....

HAZWAN17 said...

@aNdi.Hanin::حنين نظوره:
kalau nak yang berbayar kena keluarkan fulus hehe

HAZWAN17 said...

@dya adriza:
same la kita dya....

HAZWAN17 said...

@sarah abadan:
ceh ingatkan nak bersimpati haha

HAZWAN17 said...

@SyAE SyEa:
haha baik...mulakan sesi baru mendownload

HAZWAN17 said...

@KUREKURE COMEL:
kalau laju tapi tibe-tibe karen takde camne huhu

HAZWAN17 said...

@Cik Itam:
situasi yang biasa dialami oleh pendownload tegar

HAZWAN17 said...

@KinosKoko:
member-member tak rajin sangat donwload cite-cite melayu ni

HAZWAN17 said...

@SaF_FreNsiCk:
tau takpe...lagi-lagi kalau guna internet free selalu je DC

HAZWAN17 said...

@khayla fadwah:
sape sakit naek atas...

HAZWAN17 said...

@::nuRuLaDHar:::
betul-betul..lepas ni TNB kena bagi notis ada gangguan bekalan eletrik

HAZWAN17 said...

@shida saje:
kenapa 3 bintang je kak haha

HAZWAN17 said...

@i am S!L4H..:
bukan senior tak reti melukis lukis ni haha

HAZWAN17 said...

@FATIN SYAFIQA:
memang tension rasa nak bako je
kite bako kite bako

HAZWAN17 said...

@y-A-n-A:
sabo aje lah yang mampu

HAZWAN17 said...

@Faiz Syazwan:
memang feymes dialog2 cerita ni jadi ikutan orang ramai hahaha

HAZWAN17 said...

@Yanie J:
kalau guna BB tak dapat la den nak menolongnya

HAZWAN17 said...

@amry:
memang pandai..aku nak exposed nama dia tp dia taknak...

HAZWAN17 said...

@yana zuera:
pelukis dia pun comel gak haha

HAZWAN17 said...

@shearasol:
tu la pasal..bila ntah nak balik haha

HAZWAN17 said...

@nap.s.ter:
alamak salah ke mintak maaf cikgu sastera

i am S!L4H.. said...

ow erh. ngeee

~ ナフィルザ ~ said...

haha~
biasa kena macam ni juga, rasa nak hentak2 je lappy atas lantai..keh3~

HAZWAN17 said...

@i am S!L4H..:
pelukis jemputan kat sini haha

HAZWAN17 said...

@~ ナフィルザ ~:
jangan-jangan kang rosak pulak laptop tu

i am S!L4H.. said...

jemputan? hakhak~
best la bole jemput2.

HAZWAN17 said...

@i am S!L4H..:
boleh jerk..klau silah nak jadi pn buleh hehe

honey roses said...

kreatif la... best! :)