Dah Besar-Besar Pun Nak Duit Raya

Cuti raya yang tahun ni agak penjang berbanding berbanding tahun-tahun lepas.ada satu tahun tu raya ke-4 dah kena balik kampus.tak sempat nak beraya bersama-sama rakan-rakan lama di Pasir Gudang.habis darjah 6 aku terus masuk MRSM Pontian.study situ 5 tahun.lepas tu masuk Uitm pulak.so amatlah jarang berjumpa dengan kawan-kawan lama.time cuti panjang je dapat jumpa.tu pun tak dapat jumpa semua.masing-masing dah bersepah-sepah dekat IPTA dengan IPTS seluruh Malaysia. kadang-kadang tu cuti tak sama.So raya kali ni je la peluang yang ada untuk beraya rumah member-member lama.so taip panjang-panjang pun tak guna, so lets the pics do the talking.





Hazwan:Dekat rumah sorang member aku ni..dapat duit raya..bapak die keje bank.ape ada hal..duit banyak hehe...thanks semua yang join Le Tour De Raya ni.panjang umur kita jumpa raya tahun depan pulak OK

1 comment :

krunch2sa said...

duet raye ade had umor ke? ibu saye pon kadang still dpt duet raya from her bro....