Apa itu Youthsays.Com

Salam semua.Hari ini aku nak cerita tentang Youthsays.Com.Aku rasa aku dah daftar dengan mende ni sejak awal-awal lagi.Time tu cuma ada jawab survey. dapat la dalam 20 sen untuk setiap satu survey dan survey tu jugak sangat limited untuk certain orang ahli Youthsays sahaja.bila quota dah full maka survey tersebut akan ditutup.biasanya ahli akan mendapat emel sekiranya terdapat survey2 baru untuk dijawab.tapi disebabkan aku tak suka sangat bukak emel, aku selalunya ketinggalan la bab-bab menjawab survey ni.tu la sebabnya aku tak berapa aktif dalam Youthsays ni.




Then baru-baru ni, aku blogwalking dekat blog neon, aku tertarik dengan iklan-iklan youthsays dekat blog beliau.aku pun log in ke akaun Youthsays aku yang dah berkurun aku tak bukak.rupa-rupanya sekarang dah ada Youthsays Advertising Campaign.

Youthsays Advertising Campaign ni rasanya macam pay per click.setiap unique referral click yang view iklan commercial melalui link kita, akan diberi ganjaran 20 sen setiap view.

Setiap iklan mempunyai jumlah minimum ganjaran tertentu yang ditawarkan untuk dikongsi oleh ahli-ahli Youthsays.jika jumlah ini sudah mencukupi, kempen tersebut akan diberhentikan.

Kesimpulannya, Youthsays merupakan platform untuk kita memperoleh ganjaran melalui online survey dan juga online advertising.sekarang ni youthsays terdapat di negara-negara asia tenggara iaitu Malaysia, Vietnam, Indonesia, Philippines dan Singapore.dan yang paling penting sekali semuanya percuma.selamat mencuba.

6 comments :

░♥si lampu neon♥░ said...

thanks wan. ;) aku suka youtsays sebab aku leh dpt benefit dgn iklan dia..baru2 ni dia cut half price ice skate..aku pon g gak ice skate..seronok dapat half price untuk macam2 bende..tapi kalau nak banding dgn nuff, mmg susah la sebab banyak pro cons dia..

kalau aku ni tak rajin kaut trafik blog, so kalau aku promote nuff, duit aku takkan naik punye..(aku tak rajin click2 ni)

so, aku promote je iklan youth..sekurang2nye ada clickers per day..berbanding nuff..

HAZWAN17 said...

thanks neon...tu die komen dari otai2 youthsays..
aku baru jerk nk berjinak2 dengan mende ni hahaha

ken said...

yeap saya sudah register =)

HAZWAN17 said...

gudluck ken

Fatiehah said...

saya pon.. :)

HAZWAN17 said...

@Fatiehahslmt berjaya fatiehah