Hazwan Hero Dunia

Ini merupakan kisah benar.Saksikan video ini yang telah menjadi saksi bahawa aku telah menjadi hero dunia.Video ini terlalu exclusive sampaikan tiada di youtube, metacafe dan sebagainya.Disebabkan terlalu ramai yang menonton video ini diseluruh dunia.Masa loading agak lama.So bila loading dah habis disarankan untuk korang memilih lighter version.Klik sini untuk melihat video Hazwan Hero Dunia. Sesiapa yang dah tengok sila bagi komen ok.yang tak dapat nak tengok, korang memang terlepas untuk menyaksikan sesuatu yang hebat.

10 comments :

FarhanaDr said...

Pergghhh.. Gila lama dik.. Huhu.. Takpe.. Akak sabar mnunggu.. Sabar sabar.. ;)

HAZWAN17 said...

tu la pasal......memang kne bersabar

izandaughtersalleh said...

cis! tertipu!

HAZWAN17 said...

izandaughtersalleh-btol la tu hehehe..mane ade tipu

joegrimjow said...

haha
ku pon ada

HAZWAN17 said...

joegrimjow-sume org berpeluang menjadi hero dunia hehe

ferry said...

haha

Maya said...

tak pasal2 aku kena pi tample.. masuk media lak tuh ahahaha

HAZWAN17 said...

@ferry:
haha boleh tengok lagi ke video tu huhu

HAZWAN17 said...

@Maya:
bukan selalu nak jadi feymes huhu