Hantu Di AJL 24

Huhuh. Takutnya kitaorang tengok gambar kat atas tue. Korang perasan ke tak? Katanya benda tue muncul masa persembahan Aizad lagu Kau Aku. Mula-mulanya ramai yang spekulasi tue adalah penari FT. Maklumlah penari dia kan ada yang terbang-terbang. Tapi takkan la terbang sampai ke situ kan?

Ini ialah apa yang dikatakan oleh klubbkidd (orang yang amik gambar nie):-

Time ni masa Aizat wat show Kau Aku. Ada benda atas scaffolding kat atas pentas. Ada ‘orang’ yang berbalut serba putih. Terkejut gak.. tapi kita bayangkan penari Faizal yang wat show pastuh… yang sorang itam sorang pakai putih tuh….yang terbang2. Masaalahnya… satu… ‘orang’ tu tetiba lambai2 kat arah kita.. pastuh menghilang terus! Secondly dia tak pakai baju ketat dancer terbang… dan kain longgar2 cam terbukak sikit flapping gituh, tak cam baju dancer.

Seram gile nie beb!! Ada makhluk lain pun nak berhibur time AJL 24. Takutnya ~~~ Buat mereka yang berani, ada gambar close up selepas nie. Kalau lemah semangat sila jangan tengok yek.


Sedikit penerangan dari Klubkidd.

1. Insiden ni disaksikan lima orang in total dalam kumpulan kengkawan aku. Aku sempat snappy dua pic je, memula ingat nak blog wat lawak, sebab kami semua sangkakan penari Faizal, sebab kejadian ketika lagu Aku Kau oleh Aizat. Aku cuma sedar ‘kepelikan’ bila pas dua kali snap blur tuh – kali ketiga aku tengok nak amik da hilang.

2. Memang ‘entiti’ itu bergerak, seperti orang tapi pergerakan dia minimal, tapi seolah cubaan lambaian sambil melihat ke arah audience dibawah.

3. Aku da bertanyakan orang kuat production TV3 dan setelah gambar dikaji, memang sesuatu yang pelik sebab
a. Bahagian beam dia dok tuh, terlalu jauh dari tempat bebudak penari Faizal yang pakai harness gayut.
b. Tidak kelihatan kelibat pon orang lain – dan tak mungkin dancer unsupervised alone.
c. Tempat itu terlalu jauh kedepan, memandangkan dia da keluar zon pentas, dan tidak ada staff production yang akan ke sana sebab tak ada kena mengena atau fungsi. On top of that – orang production akan pakai warna hitam sahaja.
d. Memang juga disahkan itu bukan pakaian penari Faizal.

Sumber:BeautifulNara.Com

27 comments :

iedaLUVsham said...

seram dowhh!!

HAZWAN17 said...

iedaLUVsham-hantu pn nk tgk AJL gak hehe

-HanaMichi- said...

ehe....nsb bek tv xde tunjuk...dorang pon nak undi gak sape menang...seram weyhhh

HAZWAN17 said...

HanaMichi-tv asek fokus performance kat bawah je..mane perasan hantu kt atas tu....

Rabia Sensei said...

Serius ker? Bukan super impose ker ni?

HAZWAN17 said...

Rabia Sensei-knape x pcaye ke huhu

sI tEDI said...

die pun nak enjoy gak!

FarhanaDr said...

Hmmmm.. Dia nk merasa gak kebahangan AJL.. Hahahaha.. Mungkin kesan pencahayaan dlam stadium tu kot..

amirah said...

xdak r hantu..mesti ad efek from anywhere

gpon nk watp r anto 2 kat c2..haha

NOOR FATIN said...

seram aku! aih

heytheresyaira said...

biar btol weyh! :S

HAZWAN17 said...

jangan biarkan diri anda diselubungi misteri

Anonymous said...

woi...itu hantu btow

MujahidEEn_89 said...

itu dikira hantu ke????

HAZWAN17 said...

Mujahideen 89-masih lg sebuah misteri....yang penting makhluk2 tersebut ade dalam dunia ni

RJ said...

takdenye hantu
itu penari FT

cintahati said...

uuuuuihhhh...percaya ke tak..suka hati lah..tapi menakutkan gak kalau tengok malam2..tapi apakehalnya...hantu ni tgk ajl...x paham...sorang2 pulak tu..eh..ker sekor2..x apa lah..

tapi kan...nampak mcm lampu jer...and lampu bila terkena cermin..pantulan cahaya akan berselerak kan...so..terjadilah macam bertuk orang(ker hantu)
ok2...panjang betul mengomen..yg pastinya...Makhluk Allah yg sekor ni mmg wujud...

RJ said...

memang wujud
hahah
bukan effect
tapi memang penari FT

myra_zoe said...

seram durhh....tapi memang lah terutama konsert2 gini syaitan memang suka...sme orng dah lupa agama lupe sgala time tuh..focus pd hiburan jek..

HAZWAN17 said...

RJ-penari ap sorg2 atas tu...cube bro bace pnerangan dari klubkidd tu hehe...pengsnap gambar

cintahati-aik xkn takut kot

myra zoe-seram2.......

RJ said...

hahha
pasal ada 4 empat org lg
kat atas tu
untuk stanby turunkan penari tu

HAZWAN17 said...

RJ-bro ade kat ats tu gak ke hehe

RJ said...

yup

Anonymous said...

mcm tu pon antu ker??hak,hak,

HAZWAN17 said...

RJ-kesimpulannya bukan hantu la yerk.....

Anonymous said...

tu la..
korang tau x yg ajl ni ader unsur pemujaan..
tu la hantu tu bertenggek..klo korang x cayer bkk lmn web nih:http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com/2010/01/freemasonry.html..
n nak tmbh ckit...pakaian artis time tuh mmg semua mcm hantu....

Anonymous said...

hantu pun suka majlis maksiat